FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Christmas Love

Categoria: Artista: Joe Fields

Otras plataformas de venta:

Descripció

“Christmas Love” és el primer senzill llançat després de l’àlbum debut (“Lost In The Fields”, Temps Record 2021). És un senzill nadalenc sobre les velles celebracions nadalenques i la importància de les petites coses, les que no costen diners.

Per mi, la música country és sentiment. Són emocions viatjant en l’aire. A cada lletra, a cada melodia, a cada cançó. És senzillesa, la de la persona a qui no li calen grans giragonses per a transmetre un estat d’ànim. D’aquella a qui no li importa ser humil, però no es perdonaria no ser honesta. Poc soroll. Pocs instruments. En Harlan Howard ho va encertar: Tres acords i tota la veritat.

Les cançons country duren poca estona, però duren per sempre. Tenen el poder d’entrar en tu i de no sortir-ne mai més. Un cop les has fet teves, no et deixaran.

Si estimes de cor la música country, serà sempre al teu costat. T’acompanyarà en els moments més terribles, de més tristesa, de més solitud,… però no esperis d’ella que te’ls suavitzi: simplement s’avindrà a plorar al teu costat, totes i cadascuna de les teves llàgrimes. Però també hi serà en aquells instants d’alegria descontrolada, els més bojos, els més divertits,… I s’enamorarà sense fre, igual que tu, encara que sigui de la persona equivocada. En altres paraules, viurà sempre amb tu, viurà sempre en tu.

Afortunada la persona que duu la música country ben endins. No estarà mai sola.

TOP