FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Aquí t’espero

Categoria: Artistas: Anaïs Vila , Biel Martí

Otras plataformas de venta:

Descripció

Single digital

Biel Martí presenta “Aquí t’espero”, el segon single del seu disc debut 95 i llibertat (Temps Record 2021), una balada acústica en forma de duo al costat de la genial Anaïs Vila. El cantautor barceloní de vint-i-cinc anys escull aquest segon senzill per mostrar el seu so ampliar el seu univers musical.

Després de presentar el seu primer senzill “L’últim cowboy”, un tema amb aires i inspiracions clarament country, Biel Martí ara presenta “Aquí t’espero”, una balada acústica i sòbria que mostra una altra faceta del cantautor. Amb només el so d’una guitarra acústica lenta i persuasiva, la veu de Biel Martí es combina en harmonia amb la dolça i cuidada veu d’Anaïs Vila, que converteix la cançó en un duet vocal a l’estil d’Allison Kraus i Brad Paisley.

Produïda per David García, la cançó segueix una línia senzilla; deixar que les veus i la lletra portin el pes del tema, mentre la guitarra tocada pel propi Biel Martí acompanya en un segon pla el que podria ser considerat un cant al fracàs. I és que la lletra gira al voltant d’exactament això, d’aquella sensació d’abandonament, de retirada i resignació quan els somnis comencen a desaparèixer i es converteixen en una obsessió. Però fugint d’una mirada pessimista, el tema crida a l’amistat i a la companyia per fer front a la sensació d’invalidesa personal i a la pressió social d’estar destinat a un únic destí. I per fer-ho, el cantautor barceloní no hauria pogut trobar millor companya de viatge que Anaïs Vila. Amb una delicadesa perfectament cuidada i la dolçor natural que desprèn la seva veu, la cançó aconsegueix arriba a un nivell de profunditat inimaginable sense la combinació de les dues veus.

TOP