FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Dreamin’ About Texas

Categoria: Artista: Joe Fields

Otras plataformas de venta:

Descripció

Single digital

Aquest single “Dreamin’ About Texas” és la història d’un somni que transporta fins al cor de Texas, amb la majestuositat d’un cel infinit i la música western-swing de la banda de Bob Wills. Va ser una de les cançons que Fields va interpretar en directe a Marshall, Texas, l’octubre de 2022, i que li va permetre guanyar el premi.

Sant Quirze del Vallès, Catalunya, UE – Joe Fields (nom artístic de Josep Ponsà) presenta el primer single del seu segon disc, que duu per títol “Find Your Path” (Troba el teu camí) i que publica amb Temps Record. El single va acompanyat d’un videoclip enregistrat als paisatges de Llobera (Solsonès), on més de cent anys enrere hi vivia part de la seva família materna.

L’experiència viscuda a Texas l’octubre passat, on es va endur el premi de millor cantautor de l’any atorgat per la prestigiosa East Texas Performing Arts, Inc. (entitat organitzadora dels “Texas Sounds International Country Music Awards”), ha permès a Fields impregnar-se encara més d’una sonoritat i estil que l’homologuen a artistes independents nord-americans de música country.

Plataformes principals: https://orcd.co/zpp7kal

TOP