FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Find Your Path

Categoria: Artista: Joe Fields

Otras plataformas de venta:

Descripció

Single digital

Joe Fields, el català guanyador del “Texas Balladeer Of The Year”, publica el primer single del seu segon disc “Find Your Path”

Sant Quirze del Vallès, Catalunya, UE – Joe Fields (nom artístic de Josep Ponsà) presenta el primer single del seu segon disc, que duu per títol “Find Your Path” (Troba el teu camí) i que publica amb Temps Record. El single va acompanyat d’un videoclip enregistrat als paisatges de Llobera (Solsonès), on més de cent anys enrere hi vivia part de la seva família materna.

L’experiència viscuda a Texas l’octubre passat, on es va endur el premi de millor cantautor de l’any atorgat per la prestigiosa East Texas Performing Arts, Inc. (entitat organitzadora dels “Texas Sounds International Country Music Awards”), ha permès a Fields impregnar-se encara més d’una sonoritat i estil que l’homologuen a artistes independents nord-americans de música country.

Aquest single, que també dóna nom al segon disc, és una declaració d’intencions, una crida per atrevir-se a fer realitat els somnis, per trobar el propi camí i aprofitar la vida. Això mateix és el què ha fet Fields d’ençà que va publicar el disc de debut “Lost In The Fields” (2021-Temps Record).

Enllaç plataformes principals: https://orcd.co/7zvjxy6

TOP