FORGOT YOUR DETAILS?

Ciclotímia

Categoria: Artista: Enric Carreras

Otras plataformas de venta:

Descripció

Single Digital

Aquest nou single rep el nom de CICLOTÍMIA, i hi podem trobar fragments de gran lirisme, seguits de seccions amb bases de rock simfònic o d’altres amb atmosferes ètniques.

La ciclotímia és un trastorn mental que comporta períodes varis amb símptomes de depressió i períodes amb símptomes d’hipomania. I amb aquesta base, Enric Carreras ha creat un tema inestable, que canvia sovint d’estat d’ànim i ens fa avançar en una història musical que transita entre l’eufòria i la depressió, de vegades alegre, a voltes trepidant.

Segurament, de tot el disc, és el tema que millor sintetitza les característiques més genuïnes d’Enric Carreras: composicions llargues, a mode de suite, que expliquen una veritable història; canvis constants i sorpresius; melodies molt líriques… A CICLOTÍMIA, la contribució de les magnífiques guitarres enregistrades per Josep Traver són essencials i les protagonistes que creen canvis de ritme o ens fan canviar d’estat anímic. El resultat, una mescla realment suggerent i, potser, inquietant.

TOP