FORGOT YOUR DETAILS?

Guynwed

Categoria: Artista: Enric Carreras

Otras plataformas de venta:

Descripció

Single Digital

Aquest nou single rep el nom de GUYNWED, i parla del sistema còsmic dels celtes, format per tres discos superposats. El disc superior, el Guynwed, és la terra de la felicitat absoluta, una paradís on no hi ha la malaltia o el dolor. En aquest nivell viuen els sants, els il·luminats que de vegades, tornen al món dels homes per ajudar-los.

Aquesta composició compta amb les guitarres de Josep Traver, que li confereixen una atmosfera màgica.

Tot i ser un amant de la música cèltica, com a compositor l’Enric Carreras mai s’havia endinsat en aquesta estètica. Ara ho fa per primera vegada, amb la voluntat de desmarcar-se dels tòpics i d’incorporar-hi elements antagònics, en una fusió gairebé inversemblant. Això es percep en el tractament harmònic (molt més atrevit) i en un arranjament farcit de sorpreses. El resultat, una mescla realment suggerent.

La composició està clarament dividida en dues parts: la primera és més lenta i evocadora, melancòlica. A la segona es desferma un ritme molt més ràpid, amb una melodia festiva i desenfadada, que incorpora contrapunts inesperats.
Amb GUYNWED el compositor s’endinsa, doncs, en els colors de la música celta. Però, fidel a la seva passió per fusionar estils diversos, hi incorpora pinzellades d’altres corrents.

TOP